понеділок, 11 вересня 2017 р.

Робота в програмі PicPick

PicPick – багатофункціональний додаток для захоплення і редагування зображень. Поєднує в собі утиліту для захоплення зображень з екрану комп’ютера і найпростіший графічний редактор. Крім того в програмі передбачені такі інструменти, як екранна лупа, лінійка, кутомір, грифельна дошка, підбір кольору та ін.

Отримані за допомогою PicPick зображення можна відкривати в різних зовнішніх програмах або відправити на FTPсервер, по електронній пошті або ж на такі ресурси як Facebook і Twitter. 
Робота в програмі PicPick
Інсталяція програми 
Щоб встановити програму, заходимо на офіційний сайт http://picpick.ru/, завантажуємо її на комп’ютер.



Прокрутіть сторінку вниз і натисніть жовту кнопку.



Після встановлення програми на робочому столі та на панелі швидкого запуску утворяться ярлики програми.

Налаштування програми
Важливо відразу виконати необхідні налаштування. 
Встановлення мови. 

2. Налаштування “гарячих” клавіш. Налаштовуєте для свого користування кілька наборів клавіш, щоб можна було швидко, не запускаючи програму, створювати необхідні знімки екрану (виділенонайпопулярніші). Мені, наприклад, досить для використання Виділена область. 


Крім того, потрібно налаштувати формат зробленого знімка а також налаштувати, щоб відразу він відкривався в редакторі програми. Тоді ви зможете додавати рисунки, стрілочки, текст, заливати кольором відразу,а не шукати і відкривати скріншот.


Створення знімка
Натиснувши відповідні гарячі клавіші, ви отримаєте той знімок, який потрібно. Крім скріншотів різних типів, можна створити фігурний скріншот, обвівши потрібну область курсором.




В редакторі ви можете додати фігури, стрілки, текст, вибрати колір, ефекти і т.д. Редактор схожий на стандартний редактор Paint.




Зберегти зображення можна в різних форматах, а також відразу відправити в деякі соцмережі, на сайт та інше.





Немає коментарів:

Дописати коментар